La campanya 'Un nen, una joguina' dóna el tret de sortida avui


  • Comparteix:

Càritas repartirà joguines entre els més desafavorits / Foto: Xarxa-omnia.org

Càritas repartirà joguines entre els més desafavorits / Foto: Xarxa-omnia.org

La campanya 'Un nen, una joguina' comença aquest divendres amb l'objectiu que tots els infants de la ciutat tinguin regal de Reis. Càritas ha assumit enguany la iniciativa, que fins ara organitzava el Grup de Joves de la Parròquia, 'per l'envergadura que ha agafat els darrers anys'.

Un any més, aquesta campanya s'ha proposat que cap llar santcugatenca es quedi sense regals per Reis. Fins ara, era el Grup de Joves de la Parròquia qui assumia el gruix de l'organització de la proposta, amb el suport de Càritas, però enguany canvien els papers i serà l'entitat solidària l'encarregada de liderar-la. La coordinadora de Càritas a la ciutat, Amèlia de Juan, ha assenyalat el volum que ha agafat la iniciativa com el motiu del canvi, tot i que es manté la participació del Grup de Joves. De Juan ha desvinculat aquest canvi de la sortida de membres del grup de joves arran de l'expulsió de dues noies homosexuals.

Amèlia de Juan

És una campanya que s'ha dimensionat molt per la crisi. El volum econòmic i de gestió és important. Per això, Càritas n'agafa el lideratge.


Fins ara, aquesta campanya comptava amb la col·laboració d'un patrocinador. De Juan ha explicat que, enguany, aquesta subvenció no s'ha sol·licitat i que l'entitat la tirarà endavant amb els seus recursos. El suport del Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) i el concert que tindrà lloc dissabte de la setmana vinent serviran per recollir més recursos. De Juan ha explicat que la campanya cerca joguines noves i que no siguin bèl·liques per fer-les arribar a les famílies.

Amèlia de Juan

Volem donar un cop de mà. Recollim joguines noves, que no siguin bèl·liques, i perquè totes les famílies puguin rebre la visita dels Reis Mags.


La recollida de joguines s'allargarà fins al 2 de gener. Les joguines es poden portar a la Casa Abacial o bé a les botigues de joguines adherides a la campanya. En aquests establiments, també s'han habilitat guardioles perquè qui ho prefereixi faci un donatiu en metàl·lic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.