El tercer grau dels nens a l'alcaldessa, aquest divendres a Cugat.cat

Edició anterior de l'entrevista

Societat

Publicat el 23/des/13 per Adrià Rocha

Els nens i nenes de la ciutat podran formular preguntes a l'alcaldessa, Mercè Conesa, aquest divendres a dos quarts d'una del migdia a la plaça d'Octavià. L'entrevista, que s'emmarca en el programa d'activitats 'Nadal a Sant Cugat', s'emet durant el magazín 'Sant Cugat a fons- Matins en xarxa' al 91.5 FM i Cugat.cat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Com cada any, l'alcaldessa, Mercè Conesa, respondrà les preguntes dels més petits en una entrevista que s'emetrà en directe per la ràdio de Sant Cugat, al 91.5 de l'FM, i també es podrà veure en vídeo al web de Cugat.cat. Enguany, cinc entitats vinculades amb la infància col·laboren amb la iniciativa: l'Institut de la Infància, Jan Petit, Activitat Sant Cugat, la revista El Gat i el diari WIN.

Cada col·lectiu ha fet arribar una pregunta enregistrada en vídeo a l'alcaldessa, que respondrà juntament amb les qüestions que plantegin els menuts que presencialment participin a l'activitat.

La iniciativa, que compta amb el suport de l'Ajuntament, està oberta a tots els infants de la ciutat que vulguin adreçar-se a l'alcaldessa i preguntar-li sobre qualsevol qüestió relacionada amb el municipi, la seva feina o l'actualitat. Posteriorment es podrà veure el vídeo de l'entrevista al Canal Nadal de Cugat.cat.