Talls de trànsit per la cursa de Sant Silvestre


  • Comparteix:

Recorregut de la cursa

Recorregut de la cursa

El centre quedarà restringit al trànsit dimarts de la setmana que ve, entre dos quarts de sis i dos quarts de vuit del vespre, per la disputa de la 15a edició de la Cursa Sant Silvestre. Els carrers per on passa la cursa es tallaran i reobriran al trànsit en funció del pas dels atletes. Sempre que la cursa atlètica ho permeti, els vehicles podran creuar els carrers tallats.

Amb relació al transport públic, es veuran afectades, entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre, les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9 i L11, i les línies interurbanes A4, B7 i B8. Les línies del transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

Recorregut
Plaça de Victoria dels Angels (sortida) - av. del Pla del Vinyet - av. de les Corts Catalanes - c. Pau Casals - Rambla del Celler - av. Cerdanyola - pg. Francesc Macià - c. de la Creu - c. de la Torre - plaça d'Octavià - c. Santiago Rusiñol - av. Rius i Taulet - c. Lluís Companys - camí de Can Gatxet - c. Roger i Virgili - c. Jaume I - pg. d'Olabarria - c. Safareigs - c. Villà - pg. de Can Mora - rambla de Rivera - rambla de Ribatallada - c. Francesc Moragas - Rambla del Celler (arribada)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.