Miquel Fuster protagonitza dijous que ve una xerrada a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Una exposició mostrarà als ciutadans la importància del còmic florestà (28/nov/13)

El PP acusa CiU de falta de seny per retirar la promoció florestana de Promusa (17/jul/13)


  • Comparteix:

Miquel Fuster / Fotografia: Universitat de Barcelona

Miquel Fuster / Fotografia: Universitat de Barcelona

L'artista Miquel Fuster ofereix dijous de la setmana vinent una xerrada sobre els seus còmics, unes imatges on explica la seva experiència amb l'alcohol i durant l'etapa en què va viure al carrer. La conferència, que és d'entrada lliure però d'aforament limitat, és una activitat complementària de l'exposició 'L'esclat creatiu de la Floresta' i té lloc a la Casa de Cultura a partir de les set del vespre.

Des de l'11 de desembre fins a l'1 de març, la Casa de Cultura acull prop de 200 obres de diferents il·lustradors florestans i santcugatencs, protagonistes de l'exposició 'L'esclat creatiu de la Floresta'. La mostra vol reivindicar la trajectòria d'aquests artistes, que durant molts anys van haver de vendre a l'estranger els seus treballs a causa de la censura franquista.

Miquel Fuster, que va patir problemes d'alcoholisme i va viure un temps al carrer, complementa aquesta exposició amb una xerrada en què explicarà com va influir la seva experiència personal en les seves il·lustracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.