La Fundació Catalunya patrocinarà continguts de Mèdia.cat


  • Comparteix:

Moment de la signatura entre la fundació i el grup de periodistes

Moment de la signatura entre la fundació i el grup de periodistes

El Grup Barnils i la Fundació Catalunya han signat un acord de col·laboració perquè la Fundació patrocini els continguts diaris i els informes periòdics de Mèdia.cat. També col·laborarà amb l'Anuari dels silencis mediàtics del 2014. El grup porta el nom del periodista santcugatenc Ramon Barnils.

L'acord reforça el conveni que ambdues entitats ja van signar l’any passat i que va permetre que l'observatori Mèdia.cat es convertís en un generador de continguts. Gràcies a aquell primer acord i durant un any i mig, membres del Grup Barnils han elaborat reportatges, foto-reportatges, biografies i estadístiques d’àmbit de Països Catalans que s'han publicat a la web d’Anuaris.cat de la Fundació Catalunya i a l’apartat 'Mèdia.cat Continguts' de l’Observatori del Grup Barnils.

Aquest nou acord aposta per consolidar la relació de la Fundació Catalunya i l’Observatori Mèdia.cat de manera més àmplia. D’aquesta manera, la Fundació ajudarà a partir d’aquest 2014 a garantir l’actualització diària de Mèdia.cat i l’elaboració periòdica d’informes d’anàlisi sobre els mitjans de comunicació. El primer d’aquests informes ja està en marxa i estudiarà el tractament que s’ha fet del procés sobiranista des de les portades del diaris de Madrid durant els dos últims anys.

La Fundació Catalunya neix el 1983 amb l'objectiu de defensar 'els drets nacionals dels catalans, tant individuals com col·lectius, i especialment els reconeguts per la Declaració Universal dels Drets Humans de les Nacions Unides'.

L'observatori crític dels mitjans Mèdia.cat és un projecte del Grup Barnils nascut ara fa quatre anys. Els seus continguts pretenen analitzar el discurs i la forma que tenen els continguts periodístics dels mitjans de comunicació de la nostra àrea idiomàtica. El producte més important de l'observatori és l'Anuari Mèdia.cat dels silencis mediàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.