Els més petits, els protagonistes de les activitats de gener de les biblioteques


Temes relacionats

Les biblioteques municipals ofereixen propostes per a tots els públics ( 8/nov/13)

800 persones visiten diàriament les biblioteques municipals (24/oct/13)


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater

Les propostes per als nens són l'eix central de les activitats que organitzen les biblioteques públiques durant el gener. A més, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater ofereix un col·loqui sobre l'espectacle 'La força', que es representarà al Teatre-Auditori el 12 de gener.

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater i la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona aposten per les activitats infantils en el primer mes de l'any. L'activitat 'L'hora del conte' portarà diferents històries infantils als dos equipaments.

La biblioteca central acollirà la narració d''A la pissarra!' el 18 de gener al migdia. La Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona explicarà la història 'El secret del pelegrí' dimecres de la setmana vinent a les sis de la tarda. Aquesta última també organitza un taller per a nadons el 22 de gener a la mateixa hora.

D'altra banda, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater acull l'activitat 'Parlem de... 'La força'', una xerrada en què diversos actors i responsables de l'obra explicaran al públic el sentit de l'espectacle. 'La força' és un muntatge visual que aborda, entre d'altres qüestions, la diferència entre la força física i la mental.

Durant el mes de gener aquest espai també manté oberta l'exposició 'Cianotípies', una mostra sobre la tècnica fotogràfica amb la llum del sol i que es podrà veure fins al 28 de febrer. De la seva banda, l'exposició 'Tot interpretant Espriu' també estarà oberta al públic fins al 12 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.