La màgia de Ses Majestats il·lusionarà diumenge petits i grans per tota la ciutat


  • Comparteix:

Els Reis Mags d'Orient visitaran de nou Sant Cugat

Els Reis Mags d'Orient visitaran de nou Sant Cugat

Els Reis Mags d'Orient arribaran aquest diumenge a Sant Cugat i visitaran tant el centre de la ciutat, com Valldoreix i els tres districtes. L'helicòpter és el mitjà escollit per aterrar a Sant Cugat i a Mira-sol, mentre que a la Floresta arribaran en tren i a les Planes ho faran a cavall. A Valldoreix Ses Majestats seran rebuts per centenars de fanalets que utilitzaran els veïns per mostrar el camí del territori.

Sant Cugat
Els Reis Mags aterraran amb helicòpter al parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda. Des d'allà, començaran un llarg recorregut per les principals vies del centre de la ciutat. El trajecte passarà, entre altres, per l'avinguda del Pla del Vinyet, el carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, el carrer Major, el carrer de Plana de l'Hospital, el passeig de Francesc Macià, la plaça d'en Coll, la plaça dels Quatre Cantons, el passatge de Rosselló i la plaça de Barcelona. Allà, Ses Majestats faran un parlament i recolliran les darreres cartes dels infants.

Prèviament, s'hauran aturat per fer l'adoració dels Nen Jesús a la Creu del Terme, als jardins del Monestir.

La cavalcada està organitzada pels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia.

Valldoreix
Els valldoreixencs rebran Melcior, Gaspar i Baltasar amb uns fanalets per mostrar el camí del territori a Ses Majestats. Un taller per muntar aquests fanalets, un altre de terrissaire i titelles, amenitzaran l'espera.

Els reis recorreran el territori, a partir de tres quarts de sis de la tarda, en un itinerari que sortirà del carrer de Sant Albert, al costat de la plaça del Casal de Cultura, i que avançarà per l'avinguda de Joan Borràs, l'avinguda de l'alcalde Ramon Escayola i la plaça dels Ocells. El seguici seguirà pel passeig de l'Oreneta fins a la plaça de Maria Sabater, on a dos quarts de set de la tarda es farà l'ofrena al nen Jesús a l'església de l'Assumpció. Posteriorment, a les set, se celebrarà una xocolatada apta per a celíacs i s'iniciarà la recollida de les cartes per Ses Majestats.

Mira-sol
Els Reis Mags arribaran al camp de futbol de Mira-sol també en helicòpter a un quart de sis de la tarda. Aleshores, començarà un recorregut pel districte amb parada final al casal del territori. El trajecte passarà per les principals vies de Mira-sol i inclourà una parada a l'església de Sant Joan. Posteriorment, Ses Majestats faran camí pel passeig del Nard, l'avinguda de Madrid, el carrer de Josep Irla i altres vies per arribar, finalment, al Casal de Mira-sol. Allà, hi faran els parlaments i presenciaran els repartiment de premis del concurs de carrosses. També hi haurà xocolata per a tothom i es podran entregar les últimes cartes als reis.

La cavalcada està organitzada per l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener.

La Floresta
Els Reis Mags arribaran en tren a un quart de sis de la tarda a l'estació de la Floresta dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per iniciar el recorregut pel districte. A dos quarts de vuit, acabaran el recorregut al Casino per rebre les cartes dels infants i repartir xocolata desfeta.

Les principals vies per les quals passarà la comitiva reial són l'avinguda de l'Estació, el carrer Major, el passeig de la Floresta, l'avinguda Verge de Montserrat, l'avinguda de Sant Cugat i l'avinguda de Can Busquets.

La cavalcada està organitzada per la coordinadora d'entitats del districte El Senglar Cultural.

Les Planes
Les Planes rebrà diumenge Ses Majestats amb una cavalcada que recorrerà tot el districte. L'arribada serà a la plaça Coll de la Creu d'en Blau, on Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a cavall a les sis de la tarda.

Un parlament dels Reis Mags precedirà el recorregut, que passarà pel carrer de Doctor Modrego, el passatge del Pi, el passeig del Desert i l'avinguda del Rectoret per acabar a Ca l'Avi. Allà seran rebuts per mossèn Pere, que els oferirà sopar i xocolata desfeta per a tothom.

La Comissió de la Festa de les Planes munta la cavalcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.