Els Amics de la Unesco comencen l'any parlant d'art, religió i independència


  • Comparteix:

Detall del programa de conferències

Detall del programa de conferències

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat engeguen l'any amb tres conferències que volen posar llum sobre l'art, la figura del Papa Francesc i la independència. Les tres xerrades, que es faran a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), aniran a càrrec d'especialistes i es complementaran amb un cinefòrum i una sortida cultural.

La primera proposta tindrà lloc dimecres de la setmana vinent i comptarà amb el llicenciat en Història de l'Art Eduard Moreu que exposarà com entendre les obres d'art contemporànies. Dimecres 15 serà el moment de parlar del pontífex Francesc. Serà amb l'historiador i exdegà de la Universitat Gregoriana de Roma, Josep Maria Benítez i Riera. Aquestes dues propostes començaran a les set de la tarda.

La darrera conferència tindrà lloc dijous 23 de gener a dos quarts de vuit de la tarda. El tema que es tractarà serà la independència des d'una perspectiva jurídica i la ponent serà la directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de Presidència de la Generalitat, Dolors Feliu.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, Rafael Recolons, ha explicat que per aquest any tenen la intenció de promoure més l'anàlisi en els temes proposats.

Rafael Recolons

Aquest any volem enfocar més les conferències dirigides a l'anàlisi. Volem que les persones es formin idees sobre temes d'actualitat.


El 29 de gener, un cinefòrum tractarà la situació de l'habitatge a través de documental 'Casas para todos' del director alemany Gereon Wetzel. Serà a les set de la tarda i també a l'ANC.

La sortida cultural d'aquest mes serà al Museu del Disseny el dia 22. A més, també s'està treballant una visita a les noves instal·lacions dels encants de Barcelona però aquesta proposta encara no està confirmada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.