Art, amor i intriga s'enllacen en una nova proposta del Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

'La migliore offerta' es projecta aquest dijous / Font: fotograma de la pel·lícula

'La migliore offerta' es projecta aquest dijous / Font: fotograma de la pel·lícula

El Cicle de Cinema d'Autor s'endinsa en els misteris de l'art i l'amor amb 'La migliore offerta' ('La mejor oferta'), de Giuseppe Tornatore. El film narra la història d'un expert en art que topa amb una noia amb una greu malaltia psicològica. La pel·lícula es projecta aquest dijous als cinemes Cinesa a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

Dirigida per Giuseppe Tornatore, 'La migliore offerta' ('La mejor oferta') arrenca de la trobada entre un taxador i una jove que vol conèixer el valor de les obres d'art que ha heretat dels seus pares. Aquest contacte capgirarà la vida de l'home, interpretat per l'oscaritzat Geoffrey Rush, que viurà una sorprenent història d'amor quan menys s'ho espera.

'La migliore offerta' es va estrenar l'any passat i ha estat guardonada amb sis Premis David di Donatello i el guardó a Millor Banda Sonora que atorga l'Acadèmia de Cinema Europeu.

El realitzador, Giuseppe Tornatore, també és responsable de 'Cinema Paradiso', que va rebre l'Oscar al millor film estranger el 1988.

El preu de l'entrada és de quatre euros si es compra per Internet, i de 4,30 a taquilla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.