Pim Pam Pum vol difondre valors solidaris i cooperatius entre els més petits


  • Comparteix:

Membres de l'associació / Foto: Pim Pam Pum

Membres de l'associació / Foto: Pim Pam Pum

L'entitat solidària Pim Pam Pum ha posat en marxa un projecte per difondre els valors de la solidaritat i apropar al voluntariat els més petits. La iniciativa, coneguda com Mini Pim's i adreçada a nens i nenes de sis a 14 anys, també vol inicidir en l'autonomia, el foment de la reflexió i l'esperit crític dels joves.

10 voluntaris de l'associació faran possible aquests objectius a través de sis sessions que tindran lloc entre març i maig. Les sessions s'enfoquen de manera que els participants aprenguin valors com la solidaritat, la cooperació i desenvolupin la seva opinió i a l'hora que respecten la dels altres d'una manera lúdica.

Una de les impulsores de la iniciativa Anna Pahissa ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' de Cugat.cat (91.5FM) que volen promoure una mena d'aprenentatge en valors que sovint es deixen de banda a l'escola.

Anna Pahissa

Moltes vegades a l'escola hi ha mancança en l'educació emocional. La formació en valors també és important.


També es vol treballar el vincle entre les famílies, per això algunes de les sessions estan pensades perquè pares i mares també hi participin.

El projecte començarà a caminar al març abans, però, hi haurà dues trobades informatives per donar a conèixer tots els detalls de la iniciativa. Les trobades seran els dissabtes a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.