Les administracions de loteria, escèptiques amb les vendes de la rifa de Reis


Temes relacionats

La rifa de Nadal passa de llarg de les administracions santcugatenques (22/des/13)


  • Comparteix:

Les administracions de loteria preveuen menys vendes

Les administracions de loteria preveuen menys vendes

Les administracions de loteria de la ciutat preveuen que les vendes de la rifa de Reis es mantinguin o bé caiguin lleugerament en comparació amb l'any passat. Els responsables dels establiments consultats per Cugat.cat descarten que la loteria catalana hagi afectat les vendes de Reis, però calculen que l'edició d'enguany del sorteig no superarà les vendes del 2013.

Per primera vegada, la loteria de Reis inclou un premi especial de 40 milions d'euros a un dècim. La resta de premis es mantenen com els anys anteriors, amb un primer premi de dos milions d'euros per sèrie, un segon de 750.000 euros i un tercer de 250.000 euros. Malgrat tot, les administracions de loteria santcugatenques preveuen que les vendes es mantinguin o bé caiguin lleugerament respecte a edicions anteriors, un fet que atribueixen a la crisi econòmica.

Venedors

Anem més o menys igual de l'any passat, però estem baixant. / Baixar és la tònica general. / Hem venut menys. / Més o menys estem venent igual que l'any passat.


Els responsables dels establiments han apuntat que el fet d'haver repartit petits premis en la loteria de Nadal ha ajudat a revifar una mica les vendes de cara a Reis, però calculen que no aconseguiran superar la facturació d'anys anteriors. La loteria de Reis se celebra aquest dilluns a les dotze del migdia. En total, el sorteig repartirà 560 milions d'euros en premis .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.