El DIR Sant Cugat aconsegueix prop de 80 joguines per a la Creu Roja


  • Comparteix:

El DIR de Sant Cugat ha recollit més de 70 joguines / Foto: DIR

El DIR de Sant Cugat ha recollit més de 70 joguines / Foto: DIR

El DIR Sant Cugat ha recollit prop de 80 joguines educatives per a la campanya 'Cap infant fora de joc' de la Creu Roja. L'establiment santcugatenc ha aconseguit un 10% del total de joguines recollides entre tots els gimnasos DIR de Catalunya en la iniciativa solidària, que s'adreça a famílies amb dificultats econòmiques.

Per primera vegada, el DIR s'ha sumat a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja amb la iniciativa 'Posa en forma la teva solidaritat'. Durant 15 dies, els 17 establiments repartits a tot Catalunya han obtingut més de 500 joguets. La proposta solidària s'ha enllaçat amb una oferta comercial, perquè el DIR ha regalat una quota anual a les persones que han donat joguines i no són sòcies del gimnàs. La bona resposta tant dels socis com de persones externes als establiments ha animat els responsables a repetir la campanya l'any vinent, segons explica el cap de comunicació del DIR, Marc Casanovas.

Marc Casanovas

Hem aconseguit recollir més de 500 joguines. Ens ha fet molta il·lusió poder ajudar les famílies que estan passant dificultats econòmiques.


Tot i que la campanya s'ha tancat aquesta setmana, el DIR encara recull joguines per a la campanya i farà una última entrega amb els productes recollits la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.