Les modernistes carrosses dels Reis arrosseguen els santcugatencs al carrer


Temes relacionats

Els valldoreixencs ofereixen una multitudinària rebuda als Reis ( 5/gen/14)

Els Reis d'Orient encomanen la seva màgia als districtes ( 5/gen/14)


  • Comparteix:

Els Reis d'Orient han saludat els santcugatencs

Els Reis d'Orient han saludat els santcugatencs

Milers de santcugatencs han acompanyat aquest diumenge els Reis d'Orient en la seva arribada al centre de la ciutat. 23 carrosses d'entitats i empreses locals, i més de 3.000 quilos de caramels han omplert Sant Cugat en una cavalcada màgica, inspirada pel modernisme de Gaudí i molt marcada per la seguretat.



La cavalcada ha començat, com ja és tradicional, amb l'arribada en helicòpter de Ses Majestats els Reis d'Orient al parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda. Tot seguit ha començat el recorregut pels carrers del centre on els Reis han fet la primera aturada a la plaça d'Octavià per adorar el Nen Jesús. Enguany, ha estat la primera vegada que l'adoració s'ha fet a la mateixa plaça.

Una altra de les novetats han estat les mesures de seguretat, que s'han intensificat per evitar incidents en un dels esdeveniments més multitudinaris de la ciutat. Aquest any, no s'han llançat caramels als carrers de Santiago Rusiñol, Santa Maria i carrer Major.

El membre de l'organització Jordi Bell ha explicat que la comitiva reial ha visitat la ciutat sense incidents destacables i sense grans retards.

Jordi Bell

Ha anat prou bé. Ha sigut bastant ràpida i hem complert bastant els horaris. Estem contents perquè no hem arribat excessivament tard


Milers de veïns han seguit els Reis d'Orient en el seu recorregut, que ha posat el punt final a la plaça de Barcelona, on Ses Majestats han rebut les darreres cartes dels santcugatencs. Els més petits han aprofitat per recordar a Ses Majestats les seves peticions.

Nens santcugatencs

He demanat una bicicleta perquè en tenia una però me la van robar / Un Playmobil i una joguina per fer bombolles / Un Scalextric


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha volgut fer la seva petició, amb la qual ha demanat, a més de prosperitat, un suport majoritari a la independència de Catalunya a la consulta prevista al novembre.

Mercè Conesa

Particularment m'agradaria demanar als Reis que el 2014 sigui l'any de la consulta. I per tant l'any que Catalunya digui el Si, Si


La cavalcada està organitzada pels Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, que han premiat les millors carrosses. Enguany, els guanyadors han estat els Bastoners amb el primer premi, Creu Roja amb el segon i Pim Pam Pum amb el tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.