Els valldoreixencs ofereixen una multitudinària rebuda als Reis


Temes relacionats

Les modernistes carrosses dels Reis arrosseguen els santcugatencs al carrer ( 5/gen/14)

Els Reis d'Orient encomanen la seva màgia als districtes ( 5/gen/14)


  • Comparteix:

Una dotzena de carrosses han desfilat per Valldoreix per donar la benvinguda als Reis

Una dotzena de carrosses han desfilat per Valldoreix per donar la benvinguda als Reis

Els Reis d'Orient han visitat Valldoreix aquest diumenge i els veïns del territori han respost amb una multitudinària rebuda. 12 carrosses i 250 quilos de caramels han donat forma a la cavalcada per rebre Ses Majestats.



La comitiva reial ha recorregut els principals carrers del territori, que en tot moment ha comptat amb els veïns a peu de carrer per saludar Ses Majestats. Alguns dels participants han explicat a Cugat.cat la màgia d'aquesta nit de Reis.

Infants

M'agrada veure els que toquen el tambor. / Ens agrada celebrar-ho juntes. / M'agraden els regals i tot el que fan els Reis.


De fet, els valldoreixencs han escalfat motors amb diversos tallers, com de fanalets, de terrissaire i titelles, i que han estat acompanyats d'una xocolatada. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha explicat que aquestes propostes han servit per aplegar molta gent i viure així una de les edicions més multitudinàries del territori.

Josep Puig

Totes aquestes activitats infantils fan que la gent hi participi més activament. Tot suma a favor d'aquesta festa tradicional i tan humana.


Enguany, el concurs de carrosses ha guardonat amb un doble primer premi la família Carreras i el Club de Tennis de Valldoreix. L'escola Ferran i Clua ha guanyat el segon premi i la família Cardoner el tercer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.