Sant Cugat obrirà al febrer l'Oficina Jove


  • Comparteix:

Imatge del Casal de Joves Torreblanca

Imatge del Casal de Joves Torreblanca

La ciutat obrirà a mitjans de febrer l'Oficina Jove, al Casal de Joves Torreblanca, amb l'objectiu cobrir totes les necessitats dels joves, segons ha avançat la regidoria de Joventut a Cugat.cat. L'oficina amplia la cobertura de l'antic Servei d'Informació Juvenil amb una atenció global que inclou atenció en beques, feina, habitatge, tràmits i oci, entre d'altres.

A mitjans de febrer els joves santcugatencs comptaran amb un nou servei adreçat a les seves necessitats: l'Oficina Jove. Dins la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil de la Generalitat, l'oficina atendrà demandes del col·lectiu que poden anar des d'informació sobre beques, inscripcions a Promusa, habitatge, feina i oci.

Tot plegat sense oblidar els serveis que ja prestava el Servei d'Informació Juvenil, tal com ha avançat a Cugat.cat el regidor de Joventut, Raül Grangé.

Raül Grangé

On hi havia el Servei d'Informació Juvenil posem l'Oficina d'Emancipació. Aquesta oficina tindrà tot els serveis de la SIJ més tots els serveis que pugui necessitar un ciutadà jove de la ciutat.


Un nou servei que coincidirà en el temps amb el proper concurs de gestió del Casal de Joves. Una gestió que, segons Grangé, serà compartida amb la regidoria de Joventut per definir de forma conjunta la programació i l'orientació de l'equipament.

Grangé ha obert la porta a què, en un futur, sigui el mateix Consell de Joves qui s'ocupi de la gestió del Casal de Joves Torreblanca quan l'equipament no tingui activitats marcades.

Sant Cugat té 18.000 ciutadans entre els 14 i els 32 anys, segons dades de la regidoria de Joventut que conclou que la mitjana d'edat al municipi és de 36 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.