Les obres de la nova seu del Muntanyenc estaran enllestides a finals de març


Temes relacionats

La nova seu del CMSC es rejovenirà amb una rehabilitació polivalent (16/nov/13)

El CMSC mostrarà la nova seu als socis abans d'iniciar les obres d'adequació ( 9/nov/13)

Satisfacció dels socis del Muntanyenc per aconseguir una seu pròpia (26/jun/13)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc inaugurarà el local amb una festa ciutadana

El Club Muntanyenc inaugurarà el local amb una festa ciutadana

Els treballs d'adequació de la nova seu del Club Muntanyenc s'enllestiran a finals de març, segons les previsions de l'entitat. L'objectiu és tenir a punt les instal·lacions per inaugurar la seu per volts del 28 d'abril amb una festa ciutadana. La festa reunirà famílies, socis i membres històrics del Muntanyenc en el marc dels 70 anys que enguany celebra el club.

El 2014 serà un any important per al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). D'una banda, l'entitat compleix 70 anys de vida i, de l'altra, enceta una nova etapa amb el trasllat de la seu al carrer de Sant Bartomeu.

Dos fets que l'entitat celebrarà al voltant del 28 d'abril, segons ha explicat el president del Muntanyenc, Francesc Cruces, a Cugat.cat. A falta de concretar les activitats que formaran el programa inaugural, Cruces ha destacat que serà d'un dia important per al club perquè per primera vegada disposaran d'una seu en propietat.

Francesc Cruces

70 anys és una data important que coincideix amb què l'entitat tindrà seu pròpia per primera vegada en tota la seva història.


I és que l'Ajuntament abona al Muntanyenc 1'3 milions d'euros com a recuperació de les instal·lacions que el club ocupa, en règim de cessió fins al 2051, a la plaça de la Vila. La injecció de capital permet al club cancel·lar la hipoteca actual i que, amb els recursos sobrants, comprar el local de Sant Bartomeu.

El Club Muntanyenc Sant Cugat és, amb 2.000 membres, l'entitat amb més socis de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.