Pim Pam Pum recull tres tones d'aliments a centres educatius de Sant Cugat


  • Comparteix:

La recollida s'ha fet a 10 escoles de la ciutat / Foto: Pim Pam Pum

La recollida s'ha fet a 10 escoles de la ciutat / Foto: Pim Pam Pum

Pim Pam Pum ha lliurat 3.000 quilos d'aliments a Creu Roja gràcies a la campanya de recollida que ha coordinat entre diferents centres educatius de la ciutat. La iniciativa ha combinat la donació d'aportacions amb sessions a les aules per promoure l'esperit solidari entre els alumnes.

Cada Nadal, des de fa tres anys, Pim Pam Pum organitza una campanya solidària encaminada a donar un cop de mà a les famílies del municipi que més ho necessiten. Sempre comptant amb la col·laboració d'escoles i instituts santcugatencs, l'entitat ha recollit joguines a les dues primeres edicions però, enguany, la campanya l'ha destinat a la recollida d'aliments davant les necessitats, diuen, que han detectat.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració 10 centres educatius de Sant Cugat. Pim Pam Pum ha posat a diposició de les escoles i instituts adherits la logística necessària per a la recollida i gestió del material, però també s'ha encarregat de fer difusió dels valors solidaris entre els centres. El responsable de Comunicació de l'associació, Xavier Fermoso, ha explicat a Cugat.cat que voluntaris de Pim Pam Pum han ofert dinàmiques a les aules per treballar aquesta qüestió.

Fermoso també ha explicat que estan satisfets dels resultats de la proposta com també de la resposta d'escoles i instituts que s'han implicat en el projecte i això ha permès que hagi anat més enllà de la recollida.

Xavier Fermoso

Les escoles s'han implicat molt i han fet jornades especials. La recollida també ha servit perquè els alumnes coneguin la importància de ser solidari.


Els aliments ja s'han lliurat a Creu Roja, que serà l'encarregada de la distribució a través dels 'kits' socials que reparteix periòdicament entre els seus usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.