Veïns de Valldoreix es mobilitzen contra els canvis del Pla de Mobilitat


Temes relacionats

Ruiperez plasma la seva realitat particular en una mostra a la Sala Rusiñol (10/gen/14)

Valldoreix aprova en junta de veïns extraordinària el seu Pacte de Mobilitat ( 5/abr/13)


  • Comparteix:

El passeig del Nard és una de les vies més afectades / Foto: Google Maps

El passeig del Nard és una de les vies més afectades / Foto: Google Maps

Veïns del passeig del Nard, la rambla del Jardí i l'avinguda de l'alcalde Ramon Escayola, entre d'altres carrers, reclamaran a l'EMD de Valldoreix que retiri els canvis de circulació que ha comportat el Pla de Mobilitat. El president de l'EMD, Josep Puig, 'entén' les molèsties que causen els canvis, però defensa que són necessaris per temes de seguretat.

Des de fa un mes, aquests carrers de Valldoreix s'han convertit en via de sentit únic i tenen una zona de l'asfalt reservada a aparcament. Uns canvis que no han agradat gens a prop d'un centenar de famílies, que consideren que ara han de fer una ruta molt més llarga per arribar a casa o per desplaçar-se cap a Sant Cugat o la B-30.

Una de les veïnes afectades, Anna Maria Gironès, ha explicat a Cugat.cat que la nova organització viària ha causat molta confusió als residents de la zona i molta desorganització a l'hora de desplaçar-se en cotxe.

Anna Maria Gironès

Això és una disbauxa. Hi ha artèries de Valldoreix que ara són de sentit únic de circulació.


En declaracions a Cugat.cat, el president de l'EMD, Josep Puig, entén els problemes d'adaptació que afronten els veïns, però considera que les modificacions eren necessàries per seguretat. Puig ha explicat que també veïns del passeig del Nard i l'avinguda de Ramon Escayola reclamaven el sentit únic per evitar els accidents que es donaven en aquests carrers.

Josep Puig

Nard és un carrer que ja era d'una sola direcció en una part i es demanava el sentit únic total per evitar els accidents. Uns accidents que també avalaven informes de la policia.


Representants de l'avinguda de l'Alcalde Ramon Escayola i de les altres vies afectades exposaran la qüestió durant la junta de veïns de Valldoreix, el 30 de gener a les set de la tarda. En cas que les converses no prosperin, els veïns estudiaran la possibilitat de constituir-se com a associació o plataforma veïnal.

El Pla de Mobilitat de Valldoreix es va aprovar a través d'una junta de veïns extraordinària l'abril passat, amb els vots a favor de CiU-Actuem, el vot en contra del PP i l'abstenció de la Candidatura de Progrés i Catalanista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.