El xou de la gent gran inunda de vitalitat el Casal Cultural de Mira-sol


  • Comparteix:

El xou ha comptat amb concerts en directe

El xou ha comptat amb concerts en directe

La gent gran ha demostrat aquest dissabte la seva vitalitat amb un xou enèrgic i dinàmic al Casal Cultural de Mira-sol. Per primera vegada, el xou ha unit les actuacions d'Els Marxosos del Vallès, els membres de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià i els Casals de la Gent Gran de Mira-sol i Sant Cugat, que han ofert coreografies en 'play-back' i concerts en directe.

El Casal Cultural de Mira-sol s'ha omplert de gom a gom amb el xou que cada any organitza la Taula per a la Gent Gran. Cançons actuals, sardanes i havaneres han posat ritme a l'esdeveniment, que ha evidenciat l'energia i la passió del col·lectiu per la música i l'espectacle. Una cinquantena de persones ha participat en la iniciativa, que també ha comptat amb una representació d'una obra de Salvador Espriu. Un dels responsables del xou, Josep Carner, ha destacat l'esforç que suposa per als participants la preparació dels números que interpreten.

Josep Carner

Encara que sigui en 'play-back', s'han d'aprendre les cançons i els moviments dels balls. Obliga a esforçar-se, i això és una fita important.


L'esdeveniment també ha servit per recaptar fons que es destinaran a La Marató de TV3, destinada a combatre les malalties neurodegeneratives. Al xou hi ha assistit la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el regidor d'Urbanisme, Pere Casajoana, que hi ha anat en representació de l'alcaldessa. Pellicer ha posat èmfasi en el caràcter solidari de la iniciativa.

Susanna Pellicer

Hem pogut ajuntar dues causes. Fem un homenatge a la gent gran i també fem una recaptació solidària.


El xou ha posat punt final amb un sorteig de peces artesanes elaborades per una de les membres del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.