La Policia Local confisca 83 joguines i 115 garlandes durant les festes de Nadal


Temes relacionats

Sant Cugat compta amb més patrullatge a l'eix comercial per l'època de Nadal ( 5/des/13)


  • Comparteix:

La Policia Local ha decomissat 83 joguines / Foto: Premsa Ajuntament

La Policia Local ha decomissat 83 joguines / Foto: Premsa Ajuntament

La Policia Local ha decomissat 83 joguines i 115 garlandes en l'operació Neula i Tió de la campanya de Nadal. A més, els agents han confiscat sis bosses de mà i 10 dessuadores en l'operació Banús, dedicada a evitar la venda ambulant i detectar falsificacions.

La Policia Local ha dut a terme diverses operacions des de l'1 de desembre fins al dia de Reis per millorar el servei i la seguretat durant les festes nadalenques a Sant Cugat. En l'operació Neula i Tió, els agents han inspeccionat 15 locals de venda de joguines i articles nadalencs per detectar aquells productes que no han passat controls de qualitat o bé no tenen permís de venda a Catalunya, com ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol.

Francesc Carol

Evitem trobar-nos amb joguines que puguin causar danys per ser defectuosa i per no complir amb la normativa europea. Els santcugatencs han de ser conscients de fer compres segures.


D'altra banda, Carol també ha valorat l'operació Grèvol, que és la campanya intensiva de patrullatge als eixos comercials durant l'època nadalenca i que ha finalitzat aquest dilluns. Policia Local i Mossos d'Esquadra han treballat un any més de manera coordinada per evitar furts a les zones comercials i als locals d'oci nocturn on han tingut lloc la majoria de sopars d'empresa. En aquest sentit, el titular de Seguretat ha avançat a Cugat.cat que la intenció per a l'any vinent és que es puguin recuperar els patrullatges mixtes entre ambdós cossos policials, com es feia fins fa tres anys.

En paral·lel, la Policia Local també ha dut a terme l'operació Banús per evitar la venda ambulant i el 'top manta'. En aquesta actuació, que ha comptat amb agents de paisà i uniformats, s'han confiscat 16 articles falsos i no hi ha hagut detencions.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.