Una conferència posa sobre la taula les reformes del papa Francesc


Temes relacionats

Reaccions locals a l'elecció del papa Francesc (14/mar/13)


  • Comparteix:

La xerrada tracta les reformes del pontífex / Font: ACN

La xerrada tracta les reformes del pontífex / Font: ACN

La proximitat real amb el poble és un dels aspectes que ha d'assolir el papa Francesc, segons l'exdegà de la Universitat Gregoriana de Roma, Josep M. Benítez i Riera. L'historiador tractarà aquesta i altres reformes que ha de dur a terme el pontífex en una conferència a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) aquest dimecres a les set del vespre.

A més de crear una església preocupada per la societat, el mossèn també considera que la doctrina dogmàtica i l'estructura organitzativa del Vaticà són aspectes que s'haurien de reformar. La xerrada també tractarà les possibilitats que té el papa d'aconseguir els seus reptes.

Josep M. Benítez i Riera, que és jesuïta com el pontífex, també és cofundador de l'Associació Catalans a Roma. La ponència s'emmarca dins del cicle de conferències 'Què ens cal saber' i està organitzada pels Amics de la Unesco Valldoreix - Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.