11 farmàcies de Sant Cugat se sumen a la 7a recollida de medicaments


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen una oportunitat de donar un cop de mà a la Creu Roja, el Taller Jeroni de Moragas i a la Fundació Sant Medir amb la recollida de medicines organitzada pel Banc Farmacèutic. Serà el dissabte 8 de febrer i tindrà la participació d'11 farmàcies santcugatenques.

L'onzena d'establiments actuarà com a punts de recollida de medicaments. Les farmàcies tindran un espai on els usuaris podran dipositar les seves aportacions. Aquestes han de ser productes nous, és a dir, no es poden lliurar restes de medicaments no consumits, sempre que el seu ús no requereixi prescripció mèdica.

La recollida serà possible gràcies a la implicació de voluntaris. La seva tasca serà informar els usuaris de la campanya i com hi poden participar. La coordinadora del Banc Farmacèutic a la ciutat, Montse Morral, ha explicat que ja disposen d'una quinzena de voluntaris però ha fet una crida als santcugatencs perquè hi donin un cop de mà.

Montse Morral

En aquest moment estem cercant voluntaris per Sant Cugat i Barcelona. Enguany, tenim moltes més farmàcies i per això necessitem més voluntaris.


Els interessats a fer alguna aportació ho podran fer el dissabte 8 de febrer de les nou del matí a dues del migdia. La campanya ha estat coordinada entre l'ONG i Serveis Socials de l'Ajuntament i, a diferencia de l'any passat, els medicaments recollits a Sant Cugat es distribuiran entre la Creu Roja, el Taller Jeroni de Moragas i la Fundació Sant Medir. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha posat de relleu que aquestes entitats es puguin beneficiar d'aquesta proposta.

Susanna Pellicer

És important que la Creu Roja, Jeroni de Moragas i la Fundació Sant Medir es puguin beneficiar de les aportacions.


L'edició anterior de la recollida va aconseguir reunir més de 16.000 medicaments a tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.