Sant Cugat comença l'any amb 87.399 persones empadronades


  • Comparteix:

El padró santcugatenc continua creixent

El padró santcugatenc continua creixent

Sant Cugat comença el 2014 amb 87.399 persones inscrites al padró municipal, la majoria dels quals, 59.590, resideixen al centre. En el darrer any, el padró ha incorporat 1.571 santcugatencs, el que representa un 1'8% més que l'any anterior. Tots els districtes i també Valldoreix han incrementat les persones registrades.

Per territoris, el centre acumula el gruix de la població empadronada amb 59.590 santcugatencs. En relació amb l'any anterior aquesta zona ha sumat 775 nous registres.

Mira-sol és el districte que segueix el rànquing de persones empadronades amb 13.859 registres. Aquí també hi ha hagut una crescuda de les dades, ja que a principis de 2013 el barri comptava amb 13.346.

Valldoreix segueix aquesta llista amb 8.103 persones empadronades a 1 de gener d'enguany, mentre que en aquesta data de l'any passat en tenia 7.958.

La Floresta ha arrencat l'any amb 4.548 registres al padró. Aquesta zona començava l'any anterior amb aquest indicador situat al 4.439.

Les Planes és el territori de la ciutat que compta amb menys població. Segons les dades del padró, actualment hi ha 1.299 planencs davant els 1.270 registrats fa un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.