Tres santcugatencs detinguts per robar un remolc amb tres vehicles agrícoles


  • Comparteix:

Un dels vehicles de l'operació

Un dels vehicles de l'operació

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones, tres d'elles santcugatenques, com a presumptes autores de delictes de furt i receptació. En concret, els arrestats haurien robat un remolc amb la seva càrrega i tres vehicles agrícoles tipus tractor.

La investigació es va posar en marxa a principis de gener a partir de la denúncia del propietari d’un remolc de tràiler. El denunciant informava que dos dies abans havia deixat estacionat el remolc carregat amb tres tractors agrícoles en un carrer del polígon industrial de la zona sud de la ciutat de Sabadell.

Al llarg de la investigació els agents van rebre informació sobre la possible venda d'uns tractors similars als sostrets per part d’una persona que els oferia per un import molt inferior al seu valor al mercat de 165.000 euros.

Els agents van concertar una cita de compra-venda amb els presumptes venedors per comprovar si efectivament es tractava de la venda dels tractors sostrets a Sabadell.

El dispositiu va finalitzar el 15 de gener quan els agents van localitzar el remolc carregat amb els tres tractors en una zona industrial de l’Hospitalet de Llobregat i van detenir dues persones.

Posteriorment, la investigació va permetre la identificació de tres persones més que també van acabar detingudes a Sabadell per mediar en la venda dels tractors al mercat il·lícit, tenint coneixement la seva procedència il·lícita.

L’operació policial continua oberta i no es descarten noves detencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.