El PP recorda l'incompliment de l'entrada en funcionament de l'Estadi d'Atlestisme


  • Comparteix:

L'exregidor d'Esports, Alfredo Bergua recorda que la Pista d'Atlestisme no té ni data de construcció.

L'exregidor d'Esports, Alfredo Bergua recorda que la Pista d'Atlestisme no té ni data de construcció.

El PP ha aprofitat la inauguració del Camp de Rugby per criticar que l'estadi d'atletisme previst al projecte de la Ciutat Esportiva encara no tingui data de construcció, quan havia d'estar a punt, diuen, amb la inauguració del camp. Per la seva banda, l'alcalde ha deixat clar que el pas immediat del Pla d'Equipaments Esportius serà la construcció d'aquesta pista d'atletisme i el segon, el camp de futbol de rugby.

L'exregidors d'Esports, el popular Alfredo Bergua, s'ha felicitat que el Club de Rugby Sant Cugat ja compti amb unes instal.lacions pròpies. No obstant, Bergua ha tingut un record pel Club Muntanyenc Sant Cugat i ha lamentat que els membres de la secció d'atletisme encara no puguin disfrutar de l'estadi previst a la Ciutat Esportiva.

El popular ha afirmat que aquesta instal.lació hauria de ser ja una realitat, o com a mínim, tenir una data de construcció:

Alfredo Bergua

La secció d'atlestisme del Club Muntanyenc és la gran marginada


Per la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha dit que per l'Ajuntament la realització de la pista d'atletisme és ara la prioritat:

Lluís Recoder

Tenim previst fer això, tan bon punt sigui possible


L'estadi d'atlestime i el segon camp de rugby es duran a terme dins la segona part de la primera fase de la Ciutat Esportiva de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.