Veïns de la Floresta creen una plataforma per expressar la seva veu al Pla d'asfaltat


Temes relacionats

El Pla d'asfaltat de la Floresta s'iniciarà a principis d'estiu del 2014 ( 7/des/13)

El pla d'asfaltat i l'estudi de mobilitat, a debat al consell de barri de la Floresta (27/nov/13)


  • Comparteix:

Els veïns de la Floresta volen dir la seva en el Pla d'Asfaltat del districte / Foto: Google Maps

Els veïns de la Floresta volen dir la seva en el Pla d'Asfaltat del districte / Foto: Google Maps

Veïns i entitats de la Floresta han creat la plataforma 'La Floresta parla' per valorar el Pla d'asfaltat dels carrers del districte, que compta amb un pressupost de 2'5 milions d'euros. Els florestans demanen que les actuacions es treballin a través de processos de participació i que es tingui en compte el seu resultat.

'La Floresta parla' vol que s'iniciï un procés de participació 'real' que faciliti informació sobre el projecte i tingui en compte la veu dels veïns. Per això reclamen que el Pla d'asfaltat s'aturi fins que aquest procés de participació no s'hagi conclòs.

Amb tot, la nova entitat veu amb bons ulls aquest pla pel que representa en termes d'inversió i per l'estat actual del districte. Per informar de tot això, 'La Floresta parla' vol impulsar unes jornades perquè els florestans estiguin al dia sobre l'actuació, segons un dels membres de la plataforma, Pere Lecha.

Pere Lecha

El document de criteris no es té en compte per al Pla d'asfaltat. Per això, volem demanar a l'Ajuntament que tingui en compte el text amb un previ procés de participació dels veïns.


La nova plataforma compta amb la participació de l'Assemblea d'Indignats, l'Associació de Veïns d'El Faig, el col·lectiu de la gent gran, la CUP, El Mussol, la Floresta Participa i la UASC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.