David Pujol presentarà candidatura per presidir La Unió Santcugatenca


  • Comparteix:

David Pujol, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

David Pujol, en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'actual president de la junta gestora provisional de La Unió, David Pujol, presentarà candidatura per presidir la institució a les eleccions que es convocaran a l'assemblea del 17 de febrer. Segons fonts de l'entitat, la proposta de Pujol vetllarà perquè es compleixi el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament, mantindrà el preu de les quotes durant dos anys i rellançarà les seccions.

Pujol és soci de La Unió des de fa 25 anys, al llarg dels quals ha desenvolupat diferents tasques. Fundador de Fila Zero, ha estat secretari i vocal de la junta de l'entitat i des de l'abril de l'any passat és president de la junta gestora provisional.

Segons fonts de la institució, Pujol anunciarà candidatura per presidir La Unió. L'objectiu principal de la proposta és fer acomplir el conveni de col·laboració amb el consistori que salva econòmicament l'entitat a canvi d'integrar l'espai a la xarxa municipal d'equipaments culturals.

Pujol també vol garantir que la futura creació del consorci-públic privat no afecti la identitat de la institució i dotar l'entitat dels recursos humans i econòmics necessaris. En aquest sentit, la candidatura de Pujol aposta per crear un departament de comunicació i producció que rellanci la presència de Fila Zero, Bastoners i la Coral La Unió dins i fora de la ciutat.

Amb relació a les quotes que paguen els socis, fonts de l'entitat asseguren que Pujol mantindrà el preu en els propers dos anys. Actualment, els preus van dels 40 euros anuals als 110 de la quota familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.