L'Ajuntament programa quatre cursos d'higiene i seguretat alimentària


  • Comparteix:

L'Ajuntament promou la formació / Foto: Xarxanet

L'Ajuntament promou la formació / Foto: Xarxanet

Els treballadors dels establiments alimentaris podran seguir cursos de formació en manipulació d'aliments ofertats per l'Ajuntament. Durant aquest any, hi haurà quatre propostes que treballaran àmbits específics del sector.

L'any passat, uns 200 treballadors van actualitzar els seus coneixements gràcies a aquesta formació. Enguany, se'n programen quatre més. Els cursos giren al voltant de la formació en higiene i seguretat alimentària, però s'estructuren segons els àmbits als quals es dirigeixen. Així, un curs està pensat per als establiments del sector xinès, un altre per als negocis de menjar per emportar i un altre per al sector carni. A més, també hi ha un curs de formació bàsica.

La sessió dirigida al col·lectiu xinès tindrà lloc el 3 de febrer de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La proposta dirigida al sector del menjar per emportar tindrà dues edicions que es faran el 10 i 17 de març i els mateixos dies de novembre, de quatre a set de la tarda.

La formació bàsica es desenvoluparà el 12 de maig de quatre a vuit de la tarda. Finalment, la sessió dirigida al sector carni serà el 15 i el 22 de setembre de quatre a set de la tarda. Totes les propostes se celebraran a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.