Ingressa a presó un home enxampat 'in fraganti' robant a una casa de la Floresta


  • Comparteix:

La detenció va comptar amb la col·laboració ciutadana

La detenció va comptar amb la col·laboració ciutadana

El Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de dos robatoris a domicilis de la Floresta. Es tracta d'un home de 45 anys, veí del Prat de Llobregat i amb antecedents, que va ser enxampat 'in fraganti' pel cos policial a l'interior d'una de les cases amb objectes sostrets. El jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Segons els Mossos d'Esquadra, els fets van succeir el 15 de gener passat quan una patrulla va rebre l'avís per part de la sala de comandament per una alarma activada en un domicili de la Floresta. En arribar a l'entorn de l'immoble, els agents van veure un home que amagava la cara amb una caputxa i portava penjada una bossa vermella a l'esquena. El sospitós va iniciar una carrera travessant diverses finques i produint destrosses en algunes d'elles.

Finalment va ser interceptat i els Mossos d'Esquadra van trobar dins la bossa tot un seguit d'objectes, dels quals es va confirmar que eren de l'habitatge on havia saltat l'alarma.

A més, i amb l'ajuda de la col·laboració ciutadana, es va confirmar que s'havia produït un altre robatori en un habitatge proper, del qual es van trobar també objectes. Els dos domicilis van ser forçats amb el mateix 'modus operandi', amb el trencament de les finestres.

El presumpte autor dels robatoris, que té antecedents per delictes de la mateixa tipologia, va ser detingut i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.