La Unió convoca aquest vespre eleccions a la presidència


Temes relacionats

David Pujol presentarà candidatura per presidir La Unió Santcugatenca ( 5/feb/14)

La Unió, salvada: el ple aprova la futura creació del consorci públic-privat (17/des/13)

El consorci públic-privat entre La Unió i l'Ajuntament s'engegarà després de l'estiu (11/des/13)

Els socis de La Unió, a favor del consorci amb l'Ajuntament per salvar l'entitat (30/nov/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'última assemblea de La Unió

Imatge de l'última assemblea de La Unió

La Unió convoca aquest dilluns eleccions a la presidència en una assemblea extraordinària. Després de la dimissió de Pere Marín com a president, una junta gestora provisional en va assumir la gestió l'abril passat amb David Pujol al capdavant. La sessió ratificarà el conveni amb l'Ajuntament i els càrrecs de la comissió mixta que gestionarà l'entitat mentre no es creï el consorci públic-privat.

La Unió fa un pas més en la seva nova etapa, una vegada signat amb l'Ajuntament el conveni de col·laboració que salvarà l'entitat a canvi d'integrar l'espai a la xarxa municipal d'equipaments culturals. Una assemblea extraordinària que se celebrarà a les nou del vespre convocarà aquest dilluns eleccions a la presidència, vacant des de la dimissió de Pere Marín.

Des de l'abril passat, una junta gestora provisional s'ha encarregat de la direcció de l'entitat, amb David Pujol com a president. Una vegada es convoquin els comicis, s'obrirà un període per presentar candidatures a la presidència que finalitza divendres de la setmana vinent. En cas que només es presenti una proposta, aquesta quedarà ratificada automàticament. Fonts de La Unió han explicat a Cugat.cat que David Pujol presentarà candidatura.

La sessió extraordinària també servirà per ratificar el conveni de col·laboració amb el consistori i per ratificar els càrrecs dels membres de La Unió que integren la comissió mixta que gestionarà la institució, a l'espera que es formi el consorci públic-privat amb l'Ajuntament. A la comissió mixta tenen presència David Pujol i els membres de la junta, Roger Casadellà i Santiago Salido.

Una hora abans d'aquesta trobada, a les vuit del vespre, una assemblea de caràcter ordinari aprovarà els comptes del 2013 i presentarà els números de l'entitat per al 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.