L'Associació Multicultural convida el cònsol del Paraguai a Sant Cugat


Temes relacionats

El cònsol de l'Equador analitza l'estat de la comunitat equatoriana a la ciutat (21/gen/14)


  • Comparteix:

L'Associació Multicultural Sant Cugat ha organitzat una jornada informativa aquest dissabte

L'Associació Multicultural Sant Cugat ha organitzat una jornada informativa aquest dissabte

El cònsol general del Paraguai, Juan Alfredo Buffa, visitarà la ciutat el 18 de març convidat per l'Associació Multicultural Sant Cugat. Segons ha avançat l'associació a Cugat.cat, el cònsol farà una visita protocolària amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, i posteriorment es reunirà amb ciutadans paraguaians residents a la ciutat.

A més de la rebuda del cònsol general del Paraguai, l'Associació Multicultural Sant Cugat prepara altres activitats. De fet, els membres de l'entitat han sortit al carrer aquest dissabte per donar a conèixer la seva tasca. Una activitat que l'associació repetirà coincidint amb les grans celebracions de la ciutat, segons el coordinador general de l'entitat, Diego Castelo.

Diego Castelo

Tenim programat una parada per a la diada de Sant Jordi com la d'aquest dissabte i un acte intercultural durant les festes majors.


La visita de Juan Alfredo Buffa serà la segona visita d'un cònsol llatinoamericà organitzada per l'associació, després de la trobada amb el cònsol de l'Equador, Richard Olivo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.