Els Premis Ciutat de Sant Cugat ja tenen una llista de 24 candidats


Temes relacionats

Els Premis Ciutat de Sant Cugat es lliuraran finalment el 24 de març ( 3/feb/14)

Barbany demana als santcugatencs implicació en els Ciutat de Sant Cugat (28/nov/13)

Primeres propostes i votacions per als Premis Ciutat de Sant Cugat (24/nov/13)


  • Comparteix:

La gala tindrà lloc el 24 de març / Foto: Localpres

La gala tindrà lloc el 24 de març / Foto: Localpres

11 noves candidatures s'afegeixen a la llista de persones i entitats que opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2013. L'agrupació teatral Fila Zero, l'historiador Domènec Miquel i l'actriu Mercè Arànega són algunes de les noves propostes.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat tenien fins ara 13 candidatures. Amb les noves incorporacions la llista total s'allarga a 24, abans de la selecció final. Els nous candidats que opten al guardó són el Casal de Gent Gran de Mira-sol, la secció d'hoquei herba femení del Junior, la flautista Elisabet Franch, l'agrupació teatral Fila Zero, la revista 'Gausac', l'actriu Mercè Arànega, els organitzadors de la Intercup, el Grup de Teatre Espiral, l'historiador Domènec Miquel, el Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu i l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta Pearson.

Aquestes propostes s'afegeixen a la llista inicial, formada pels alumnes de l'institut Leonardo da Vinci, l'artista Ariane Patout, Mercantic, Sant Cugat Empresarial, Sprint Idiomes, el Taller Jeroni de Moragas, Activitat Sant Cugat, l'Associació Vallès Amics de la Neurologia, Cal Crispín, el dibuixant Esteve Polls, l'esportista Joan Pahisa, el Voluntariat per la Llengua i el Club Rugby Sant Cugat.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat distingeixen persones, entitats, associacions o empreses que hagin tingut un paper destacat en qualsevol aspecte de la seva vida a Sant Cugat. La gala tindrà lloc el 24 de març al Teatre-Auditori a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.