Els veïns de Can Mates lamenten la manca de llum i els robatoris a trasters


Temes relacionats

El carrer de Josep Irla és ara de dos carrils i té 183 aparcaments nous (20/ago/13)


  • Comparteix:

La reducció de carrils al carrer de Josep Irla ha estat un dels punts tractats a la reunió / Foto: Premsa Sant Cugat

La reducció de carrils al carrer de Josep Irla ha estat un dels punts tractats a la reunió / Foto: Premsa Sant Cugat

Manca de llum a alguns carrers per robatoris de cables de coure, mal estat d'algunes voreres i robatoris a trasters i edificis són alguns dels problemes que detecta l'Associació de Veïns de Can Mates sobre el seu barri. Tot i així, l'entitat afirma que Can Mates està millor que fa cinc anys però que 'queden coses per fer' i així ho ha traslladat a l'alcaldessa en una reunió aquest dilluns.

L'entitat veïnal aplega actualment 40 famílies però està oberta a tot el barri. La reunió amb l'alcaldessa va recollir preocupacions dels veïns com la manca de llum al parc Turó de Can Mates a causa de robatori de cable de coure, tot i que el consistori ha avisat que no té pressupost per reposar-lo.

La trobada també va posar sobre la taula els robatoris a trasters que, segons l'entitat, s'han produït principalment a la zona del CAP de Can Mates. La presidenta de l'entitat veïnal, Iona Casadevall, ha recordat que cal denunciar aquests robatoris als Mossos perquè tinguin constància dels casos. Tanmateix, Casadevall ha fet un balanç positiu de les actuacions fetes al barri els darrers anys.

Iona Casadevall

El barri està millor que fa cinc anys. Al barri també falten moltes coses a fer, com el manteniment entre edificis i l'enfonsament d'algunes voreres del carrer de Vallseca.


Una altra de les reclamacions dels veïns era reduir la velocitat al carrer de Josep Irla, actuació que es va fer l'estiu passat eliminant dos carrils de circulació i augmentant la zona d'aparcament. Amb tot, aquesta solució no ha convençut tothom, ja que la reducció de velocitat implica circular en algun tram fent ziga-zagues, tal com ha explicat Iona Casadevall.

Iona Casadevall

Era bàsicament reduir la velocitat perquè hi havia problemes reals. Hi ha trams que fa ziga-zaga i hi ha veïns que no els agrada, però està fet per reduir la velocitat i poder girar a alguns carrers.


En els darrers cinc anys, el barri ha estrenat un nou CAP, una nova biblioteca, la línia d'autobús L11, habitatge protegit, més places d'aparcament i s'ha millorat la zona de jocs infantils al costat de la masia de Can Rabella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.