L'ADS diu que mantenir la ciutat a la zona 2 tarifària és 'manca de voluntat política'


Temes relacionats

Conesa descarta la zona 1 per a Sant Cugat a l'espera de la T-Mobilitat ( 3/feb/14)


  • Comparteix:

El cercavila ha començat a Quatre Cantons i ha finalitzat a la plaça de Lluís Millet

El cercavila ha començat a Quatre Cantons i ha finalitzat a la plaça de Lluís Millet

L'Assemblea de Drets Socials qualifica de 'manca de voluntat política' que l'alcaldessa descarti l'entrada de la ciutat a la zona 1 tarifària per no assumir part del deute de l'Autoritat del Transport Metropolità mentre no entri en funcionament de la T-Mobilitat. L'entitat ha anunciat més mobilitzacions contra l'augment tarifari en una cercavila aquest dimecres que ha reunit 60 persones. La rua ha cobert el recorregut entre els Quatre Cantons i l'estació de Lluís Millet.

El portaveu de l'Assemblea de Drets Socials, Oriol Sánchez, considera una 'manca de voluntat política' l'actual situació perquè, segons afirma, els partits polítics podrien pressionar més.

Oriol Sánchez

Són excuses econòmiques, el que hi ha darrere és una manca de voluntat política. Amb totes les subvencions que té l'ATM les formacions podrien pressionar més.


Sobre la proposta de la T-Mobilitat, Sánchez ha apuntat que l'ADS encara no es pot posicionar perquè no està concretat el preu del quilòmetre. No obstant això, el portaveu ha subratllat que aquesta fórmula podria fer que es disparés el preu del quilòmetre i, com a conseqüència, els usuaris paguessin més.

Per aquest motiu, l'ADS continuarà reivindicant que Sant Cugat sigui zona 1 tarifària, la gratuïtat del servei a persones en situació d'atur o pobressa, i la congelació dels preus del transport públic cada setmana. Ciutadans i membres de l'Assemblea pels Drets Socials, ICV-EUiA, ERC, Procés Constituent i els Iaioflautes han recorregut els carrers del centre com s'ha fet en altres punts de l'àrea metropolitana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.