L'Ajuntament es planteja posar càmeres de seguretat al Mira-sol Centre


Temes relacionats

L'Ajuntament vol instal·lar càmeres a Can Trabal per augmentar la seguretat (30/nov/13)

La rotonda de Can Cadena de Valldoreix tindrà videovigilància del trànsit el 2014 (23/jul/13)

L'Ajuntament instal·larà càmeres als pavellons del centre i a la Jaume Tubau (12/des/12)


  • Comparteix:

Imatge del Mira-sol Centre

Imatge del Mira-sol Centre

L'Ajuntament estudia instal·lar càmeres de videovigilància a l'entorn del Mira-sol Centre per reforçar-ne la seguretat. Si el projecte tira endavant, se sumarà a les càmeres que el consistori té previst instal·lar aquest any a les zones de Can Trabal, les Planes i Valldoreix.

En una entrevista a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha fet una valoració dels resultats oferts per les càmeres instal·lades des del començament de mandat en alguns punts del terme municipal. Carol s'ha mostrat satisfet amb aquest servei perquè reforça la seguretat i no ocasiona queixes entre els veïns.

De fet, Carol ha puntualitzat que durant els dos anys i mig de mandat no s'ha rebut cap petició de retirar càmeres per part de cap ciutadà, fet que demostra que és un sistema que ajuda a prevenir delictes sense generar molèsties als santcugatencs.

Francesc Carol

No hem rebut cap tipus de queixa. La sensació que tenim és que una cosa ben normal i que està assumida per part de la població.


Des de l'arribada de l'actual equip de govern s'han instal·lat 30 càmeres arreu de la localitat, una meitat destinada a reforçar la vigilància i una altra a regular i controlar el trànsit. A més, durant el 2013 la Policia Local ha demanat 37 gravacions per aclarir diversos delictes i 31 d'aquestes cintes intervindran en processos judicials com a prova.

Aquest any, l'Ajuntament té previst col·locar càmeres de trànsit a Can Trabal, Valldoreix i les Planes, tot i que també tindran una funció de videovigilància. En el cas del Mira-sol Centre, Carol ha afegit que és una qüestió més delicada perquè es tracta d'un recinte privat, amb la qual cosa la seva instal·lació podria portar més temps. En aquest cas, a més, els dispositius que s'instal·larien sí que serien estrictament de videovigilància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.