Destruïts els 235 articles decomissats per la Policia Local des del 2012


  • Comparteix:

La Policia Local ha destruït aquest dijous 235 articles que han estat decomissats a les operacions 'Neula i Tió' i 'Banús' des del 2012. Joguines que no compleixen la normativa de seguretat i productes tèxtils piratejats són la gran part dels materials que han estat destruïts al magatzem de la brigada municipal.

El material destrossat ha estat decomissat en les operacions policials en les quals participa el cos municipal destinades a la protecció dels drets del consumidor. Es tracta de l'operació 'Banús', que lluita contra la venda ambulant i els productes tèxtils falsificats, i l'operació 'Neula i Tió', que té lloc cada campanya nadalenca i que té cura que les joguines i els articles nadalencs compleixin les normes de seguretat.

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol, ha assegurat que Sant Cugat es troba en uns límits 'tolerables' ja que les quantitats decomissades no són preocupants. A més, ha posat en valor la conscienciació del comerç local a l'hora de comprar i vendre productes de qualitat.

Francesc Carol

El material no es destrueix immediatament ha d'estar en dipòsit. Són 235 articles recollits els darrers anys, és una quantitat tolerable.


El material s'ha destruït al magatzem de la brigada municipal amb una màquina piconadora i una retroexcavadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.