L'escola Europa acull la Fira Universitària Internacional d'orientació estudiantil


  • Comparteix:

Imatge de l'Europa International School / Font: Google

Imatge de l'Europa International School / Font: Google

Informar sobre l'oferta de carreres universitàries i orientar els seus alumnes és l'objectiu de la Fira Universitària Internacional que acull aquest dissabte l'Europa International School (EIS). La jornada s'engloba en la Setmana de l'orientació universitària, que també serveix perquè els alumnes de batxillerat orientin els seus companys de secundària obligatòria per triar l'itinerari preuniversitari.

El coordinador de Batxillerat de l'EIS, Sergio Mairal, ha destacat la importància de jornades com aquesta per ajudar els alumnes a triar el seu futur professional. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons- Matins en xarxa', Mairal ha explicat que els alumnes s'interessen molt per estudis de publicitat, comunicació audiovisual, cinema i d'altres clàssiques com medicina.

Sergio Mairal

L'objectiu és informar de l'oferta real de les carreres universitàries. Actualment, els alumnes s'interessen molt per publicitat, comunicació audiovisual i el cinema.


La jornada de portes obertes tindrà una xerrada orientativa destinada a les famílies que es plantegen enviar el fill a estudiar al Regne Unit o als Estats Units.

Mairal ha ressaltat el fet que diferents exalumnes del centre, actualment estudiant a la universitat, estaran disponibles pels estudiants de batxillerat per assessorar-los. Aquests batxillers, al seu torn, orientaran els seus companys més joves sobre els itineraris preuniversitaris.

Sergio Mairal

Els alumnes de batxillerat no només reben aquestes xerrades. També assessoren els alumnes d'ESO sobre els itineraris preuniversitaris.


La fira tindrà la presència de les universitats catalanes, una de Madrid i una desena d'estrangeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.