Els Mossos detenen cinc persones que van cometre robatoris a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que robaven a Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que robaven a Sant Cugat / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal que actuava a la ciutat. Es tracta de cinc persones que van cometre dos robatoris a la B-30 a l'alçada de Sant Cugat, un dels quals va ser violent. Els lladres també van dur a terme una temptativa de furt a la mateixa via i són presumptes autors d'una vintena de robatoris a diversos indrets de Catalunya.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra a Cugat.cat, els detinguts actuaven a les autopistes del Vallès Occidental i el Baix Llobregat. El robatori amb violència va tenir lloc a la B-30, a l'alçada del quilòmetre 153, i els lladres van sostreure documentació a la víctima. Al mateix punt els detinguts van protagonitzar un intent de furt que va acabar amb una fugida violenta. A més, els presumptes autors van perpetrar un robatori al carrer de Guadalajara, a Mira-sol, i van endur-se l'equip d'esquí de la víctima, que els agents han pogut recuperar.

Al grup criminal se li atribueix una vintena de furts que van tenir lloc des de principis de l'octubre passat fins a finals de gener, quan els agents va detenir els cinc membres. El seu 'modus operandi' consistia a utilitzar vehicles robats per recórrer certs trams de l'autopista amb la intenció de localitzar víctimes potencials, majoritàriament estrangers. Els lladres es col·locaven a la seva alçada i llançaven una pedra a la part del darrere del vehicle. Quan el conductor i els altres membres baixaven del cotxe, un membre del grup criminal sostreia les pertinences de l'automòbil.

Dels cinc detinguts, un ha ingressat a la presó i la resta han quedat amb llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.