L'Institut de la Infància aborda les emocions dels nens a través dels dibuixos


Temes relacionats

Verónica Bronstein: 'Volem que els professors ensenyin de forma creativa' ( 1/jul/13)

L'Institut de la Infància entrega a Georgina Gorch el seu pes en llibres ( 7/jun/13)

Verònica Bronstein: 'Exportarem el nostre model a altres indrets i altres propostes' (13/mai/13)

El festival 'Petits! Grans! Llibres!' fa més gran la seva xarxa dins i fora la ciutat (12/mai/13)

Petits! Grans! Llibres! comença amb força i ganes d'exportar la seva filosofia ( 8/mai/13)


  • Comparteix:

Cartell promocional / Foto: Institut de la Infància

Cartell promocional / Foto: Institut de la Infància

Apropar-se al món emocional dels més petits a través del dibuix és l'objectiu de la propera activitat que organitzarà l'Institut de la Infància a la ciutat. La Casa de Cultura acollirà dissabte 22 de febrer la proposta, que tindrà lloc de deu del matí a sis la tarda i té un preu de 45 euros.

La jornada arrencarà al matí amb la introducció, que repassarà l'evolució del dibuix com a concepte i analitzarà la figura del nen que el practica. Després d'una pausa per dinar començaran dues activitats. Una d'elles, el taller 'Amb altres ulls', estarà enfocada a educadors i mestres i se centrarà en la infància com a etapa creativa. L'altra, titulada 'Introducció a la interpretació del dibuix', estarà orientada cap a psicòlegs i psicopedagogs. Aquestes dues sessions tindran lloc de tres a cinc de la tarda.

En declaracions a Cugat.cat, la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat que el dibuix és una de les portes d'entrada als sentiments dels més petits, i és un element molt útil per millorar l'educació que ofereixen els mestres.

Verónica Bronstein

Entenem que la formació dels educadors no està a l'alçada d'allò que se'ls exigeix. Aquest àmbit és una de les portes d'entrada als sentiments dels nens.


De cinc a sis tindrà lloc la sessió de tancament, en què es presentaran alguns llibres que poden servir per estimular la creativitat dels nens. A més, l'educadora infantil Ana Belén Jarillo oferirà una breu sessió de conta contes. Les inscripcions es poden fer a través del correu institutodelainfancia@gmail.com.

La proposta se situa dins d'un conveni entre l'Institut de la Infància i l'Ajuntament, a partir del qual la institució oferirà a la ciutat un curs de formació al mes en algun equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.