El Club Muntanyenc iniciarà en dues setmanes les obres de la seva nova seu


  • Comparteix:

Narcís Castanyer i l'alcalde van ser els encarregats de posar la primera pedra el passat desembre.

Narcís Castanyer i l'alcalde van ser els encarregats de posar la primera pedra el passat desembre.

D'aquí a 15 dies començaran les obres de la nova seu del Club Muntanyenc, després que l'entitat ha signat finalment el contracte amb la constructora Clos i Claret. Les obres s'han d'enllestir d'aquí a un any i suposaran un cost d'1.650.000 euros que, en un 60 per cent, es finançarà amb un crèdit que el Club té previst signar la setmana vinent.

La signatura, aquest dimecres, del contracte per construir la nova seu del Club Muntanyenc suposa un pas important per aconseguir que el nou local de la Rambla del Celler estigui enllestit el març vinent. Tot i així, el president del Club Muntanyenc, Narcís Castanyer, ha remarcat que cadascun dels tràmits que s'estan fent són importants per l'entitat:

Narcís Castanyer

Tots i cadascun dels tràmits que hem de fer són importants, perquè tot això és com una carrera d'obstacles que no acabarà fins que ens traslladem a la nova seu


Per poder fer front a aquesta forta inversió, el Club signarà un crèdit hipotecari d'aquí a una setmana. Segons Castanyer, l'entitat té capacitat suficient per endeutar-se a llarg termini:

Narcís Castanyer

El Club té capacitat d'endeutar-se perquè té una massa social important, i el difícil serà tenir liquiditat a curt termini


El cost total de la nova seu, incloent la construcció, el mobiliari i altres despeses s'acostarà als dos milions d'euros. El desembre de l'any passat es va col·locar, simbòlicament, la primera pedra del nou edifici, que tindrà 3 plantes i ocuparà uns terrenys de 1.500 metres quadrats cedits per l'Ajuntament per 50 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.