Pim Pam Pum dedica el sopar solidari d'enguany als orfes d'Etiòpia


Temes relacionats

Pim Pam Pum vol difondre valors solidaris i cooperatius entre els més petits ( 3/gen/14)


  • Comparteix:

Pim Pam Pum treballa per la solidaritat

Pim Pam Pum treballa per la solidaritat

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum dedicarà la 3a edició del seu sopar solidari a recaptar diners per a l'associació África Nos Mira. La cita serà el 14 de març a les vuit del vespre al Casal de Mira-sol i tindrà l'actuació de Kata Kitinga, el Magic Marc i l'humor d'Edu Mutante.

Els diners que es recaptin es destinaran al projecte que l'entitat té a la població de Wukru, a Etiòpia, on treballa per als infants orfes. El coordinador de l'activitat, Xavi Fermoso, ha destacat la feina que desenvolupa aquesta associació al país africà i que aquest ha estat el motiu pel qual l'han escollit.

Xavi Fermoso

Ens va agradar més aquest projecte ja que és una ONG relativament petita però que porta molts anys treballant. Realment fan una molt bona feina en un poble d'Etiòpia per als nens orfes.


Les entrades sortiran a la venda aquest divendres i es poden aconseguir a través dels voluntaris de Pim Pam Pum o bé al Bar Granja Montserrat, ubicat al carrer d'Endavallada. El preu del tiquet és una aportació voluntària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.