Arrenca el concurs 'Pica Lletres' de la mà de Cugat.cat i TVSC


  • Comparteix:

Guanyadors de la primera edició del 'Pica Lletres' / Foto: ACN

Guanyadors de la primera edició del 'Pica Lletres' / Foto: ACN

L'Escola de Música Victòria dels Àngels acull entre aquest dimarts i dijous l'enregistrament del concurs 'Pica Lletres', que Cugat.cat i Televisió de Sant Cugat emetran a partir del 21 de març. Les escoles Àgora i La Farga obren la participació de l'espai a partir de les nou del matí a l'Aula Magna del Conservatori.

El concurs 'Pica Lletres' arriba a la ciutat per enfrontar centres de Cerdanyola, Rubí i Sant Cugat. Les trobades començaran aquest dimarts, amb cinc enfrontaments, i s'allargaran fins dijous, quan tindran lloc les semifinals i la final. Els centres santcugatencs que hi participen són La Farga, Àgora Sant Cugat International School, l'Institut Leonardo Da Vinci i l'Escola Thau.

'Pica Lletres' està inspirat en el concurs 'Spelling Bee' dels Estats Units, que va néixer fa més de 80 anys. A Catalunya, el concurs va començar al 2006 i des d'aquest any s'han fet tallers i competicions adreçats a alumnes de secundària. 'Pica Lletres' tracta de potenciar el vessant més lúdic del llenguatge a través de lletrejar paraules de dificultats ortogràfiques agrupades en diferents nivells.

L'emissió íntegra del concurs començarà el 21 març i es podrà veure, amb periodicitat setmanal, a través de Cugat.cat i TVSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.