El CMSC organitza una caminada de 39 quilòmetres fins el Monestir de Montserrat


  • Comparteix:

La caminada popular del Club Muntanyenc té com a destí l'abadia de Montserrat / Foto: Abadiamontserrat.net

La caminada popular del Club Muntanyenc té com a destí l'abadia de Montserrat / Foto: Abadiamontserrat.net

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza una caminada popular fins el monestir de Montserrat. Aquesta activitat, que té un recorregut de 39 quilòmetres, tindrà lloc el diumenge 9 de març. L'excursió començarà a les sis del matí a la seu del Club Muntanyenc i acabarà a les quatre de la tarda a l'abadia.

La caminada està oberta a totes les edats i nivells. Durant tot el recorregut l'organització oferirà quatre punts de control, on es donarà als participants beguda i menjar. Per a la tornada, el Club Muntanyenc posarà a disposició dels caminants autocars fins a Sant Cugat de forma esglaonada en funció del nombre de persones que ho demanin.

Les inscripcions, que es poden fer a la pàgina del Club Muntanyenc o a la seva seu, varien en el preu segons si s'està federat o si s'és soci de l'entitat. En tot cas, després del dilluns 3 de març, les inscripcions tenen un sobrepreu de tres euros i, si es fan el mateix dia de la caminada, de vuit. El bitllet de tornada amb autobús és de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.