Tapes i vi ompliran la plaça Pep Ventura dijous de la setmana que ve


  • Comparteix:

La plaça Pep Ventura, escenari del tast de tapes i vi

La plaça Pep Ventura, escenari del tast de tapes i vi

La plaça Pep Ventura acull dijous de la setmana que ve un tast de tapes per presentar el vi Hoz Crianza 2011. Vins Noe i Viñedos Hoz organitzen l'acte, que tindrà la participació de sis bars i restaurants de la plaça i dels carrers propers.

La iniciativa començarà a un quart de vuit del vespre a l'Ateneu, on es presentaran les característiques del nou vi.

A les vuit, començarà el tast de tapes. El Molí oferirà una 'quesadilla' serrana i El Punt, esqueixada de bacallà. També hi participen el Kitsune, amb niguiri de tataki de bou de Nebraska amb reducció de vi, i El Celler d'en Medir, amb coca de ceba confitada. formatge brie i cruixent de pernil. A l'oferta de tapes, també hi haurà la proposta de l'A Pompeia, amb una 'parmiggiana', i la del Casablanca, un cruixent de peu de porc desossat amb reducció de Porto.

Les tapes costaran 2,5 euros i la copa de vi, 1,5. El vi que se servirà és l'Hoz Crianza 2011, de Viñedos de Hoz, una petita empresa fruit de l'associació d'uns agricultors d'aquesta zona d'Osca i d'unes persones de Sant Cugat vinculades a aquesta població.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.