El 'Pica Lletres' fa les primeres passes amb la participació d'alumnes locals


Temes relacionats

Arrenca el concurs 'Pica Lletres' de la mà de Cugat.cat i TVSC (17/feb/14)


  • Comparteix:

El concurs televisiu 'Pica Lletres' ha començat aquest dimarts a gravar els programes a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Produït per Cugat.cat, Televisió de Sant Cugat (TVSC) i La Xarxa, el programa s'emetrà a partir del 21 de març i té la participació de quatre centres de la ciutat: el col·legi La Farga, l'escola Thau, l'Àgora i l'institut Leonardo da Vinci.

'Pica Lletres' és un concurs en què els alumnes de diferents centres educatius catalans han de competir en diverses proves lingüístiques sobre la llengua catalana. Els enregistraments de la demarcació del Vallès Sud es duen a terme a Sant Cugat des d'aquest dimarts a l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

L'escola Thau, l'Àgora, el col·legi la Farga i l'institut Leonardo da Vinci representen la ciutat en aquest certamen, que enfronta els alumnes santcugatencs amb estudiants d'altres municipis. Alguns dels seus alumnes han explicat a Cugat.cat que participar en un programa com aquest els suposa una nova experiència.

Participants

Era la primera vegada i estàvem nervioses, però ha estat molt bé. / Ha estat molt divertit. / Hem mirat programes de l'edició anterior.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat l'improvisat plató durant les gravacions. Per Conesa, iniciatives com aquesta han de servir per fomentar l'estima i l'interès dels nens per la llengua.

Mercè Conesa

L'objectiu és que d'una manera divertida trobin el llenguatge molt més atractiu.


Les gravacions tindran lloc durant aquesta setmana. El programa s'emetrà a partir del 21 de març de manera setmanal, tant a Cugat.cat com a TVSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.