David Pujol, primer aspirant a presidir La Unió Santcugatenca


Temes relacionats

La Unió convoca aquest vespre eleccions a la presidència (17/feb/14)

David Pujol presentarà candidatura per presidir La Unió Santcugatenca ( 5/feb/14)


  • Comparteix:

Pujol és president de la junta gestora provisional de La Unió / Foto: Localpres

Pujol és president de la junta gestora provisional de La Unió / Foto: Localpres

El president de la junta gestora de La Unió, David Pujol, és el primer candidat que presenta una proposta per presidir l'entitat. Ho ha fet a l'assemblea extraordinària de la institució, celebrada aquest dilluns, on per unanimitat s'han aprovat la convocatòria d'eleccions i les ratificacions del conveni amb l'Ajuntament i de la comissió mixta que gestionarà La Unió fins la creació del consorci públic-privat.

Tal com va avançar Cugat.cat, David Pujol ha presentat candidatura per presidir La Unió, que té la presidència vacant des de la dimissió l'abril passat de Pere Marín. Pujol ha presentat la seva candidatura a la darrera assemblea extraordinària de La Unió, on figuren Indaleci Huguet com a sotspresident, Santiago Salido com a tresorer i Esther Madrona com a secretària. La candidatura es completa amb les vocalies representades per Roger Casadellà, Bernat Picornell i Carles Mayol.

El període per presentar candidatures finalitza divendres de la setmana vinent. Si només es presenta una candidatura aquesta quedarà automàticament ratificada i no es convocaran eleccions. En declaracions a Cugat.cat, Pujol ha explicat que l'objectiu de la seva candidatura és tirar endavant el conveni amb l'Ajuntament i mantenir la identitat pròpia de l'entitat.

David Pujol

Hem de complir el conveni que hem signat amb l'Ajuntament. D'altra banda, volem conservar l'esperit de la nostra associació.


A banda de la convocatòria dels comicis, l'assemblea extraordinària va aprovar també per unanimitat les ratificacions del conveni amb l'Ajuntament i els membres de la comissió mixta que gestionarà l'entitat a l'espera de la creació del consorci públic-privat amb el consistori.

Prèviament, La Unió va acollir una assemblea ordinària que va donar llum verda per unanimitat als comptes de 2013 i 2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.