Tràmit Sisquella es converteix en benefactora de la seu del CMSC


  • Comparteix:

L'acord s'ha tancat aquest dimarts amb la signatura del conveni de col·laboració

L'acord s'ha tancat aquest dimarts amb la signatura del conveni de col·laboració

El Club Muntanyenc ha signat aquest dimarts un acord de col·laboració amb Tràmit Sisquella a través del qual l'empresa es converteix en benefactora de la nova seu de l'entitat. El Muntanyenc ha decidit també dedicar una paret de les noves instal·lacions a tots els benefactors del club.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces, ha agraït la confiança dipositada per la companyia santcugatenca i ha explicat que a la nova seu hi haurà una paret dedicada als benefactors del nou edifici.

Francesc Cruces

Agrair-vos la confiança que teniu amb nosaltres. Som la primera entitat de Sant Cugat en nombre de socis, molt arrelada a la ciutat i amb activitats diversificades.


Grup Sisquella engloba diverses àrees, entre les quals es troba Tràmit Sisquella. La sòcia directora d'aquesta àrea, Susanna Tomàs, ha destacat que l'empresa construeix models de futur i que estan orgullosos de participar amb el CMSC.

Susanna Tomàs

Nosaltres cada dia veiem molts problemes i grans empreses amb grans dificultats. Per nosaltres és un orgull poder col·laborar amb fets com aquest on hi ha nens que es poden construir un futur.


L'acord de col·laboració s'ha signat aquest dimarts en roda de premsa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.