'Efectes positius' porta el testimoni d'infats amb càncer al seu darrer capítol


  • Comparteix:

Un reportatge apropa la casa dels Xuklis / Foto: La Xarxa

Un reportatge apropa la casa dels Xuklis / Foto: La Xarxa

El programa 'Efectes positius' se solidaritza amb la lluita infantil contra el càncer dedicant el seu darrer capítol a temes com La Casa dels Xuklis, que acull famílies d'infants malalts que tenen la necessitat de desplaçar-se a hospitals de Barcelona per ser tractats. A més, l'espai tracta temes com la dieta per prevenir el càncer i la comunicació de la malaltia de pares a fills.

'Efectes positius' també porta iniciatives que donen suport a la lluita contra el càncer infantil i coneixerà Paula Martinez, que durant la seva malaltia va aconseguir fer ballar tot l' Hospital Sant Joan de Déu.

'Efectes positius' vol mostrar com treure el millor partit del cos, de les emocions i de la relació amb l'entorn. L'objectiu: estar bé. El programa vol proporcionar les nocions i eines imprescindibles per a la gestió del propi benestar, a nivell físic i emocional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.