El consistori aposta per contractacions amb criteris socials i ambientals


  • Comparteix:

Ajuntament de Sant Cugat

Ajuntament de Sant Cugat

L'Ajuntament aprovarà un marc de 'contractació responsable' amb l'objectiu d'introduir criteris socials i ambientals en la contractació. Ho ha establert la junta de govern local, que aquesta setmana s'ha fixat com a objectiu crear una comissió que elabori un document per establir la política de responsabilitat social i corporativa necessària per contractar treballadors i empreses.

L'equip de govern ha aprovat constituir una comissió sobre contractació pública responsable amb criteris socials i mediambientals. Aquest organisme, que estarà presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa, tindrà l'encàrrec de redactar un document marc que fixi els criteris per aplicar polítiques socials en els processos de contractació de personal o empreses concessionàries de serveis públics.

En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha explicat és un bon moment per donar més oportunitats a empreses socialment compromeses i que fan bé la seva feina.

Mercè Conesa

Hem vist que era el moment per revisar la nostra contractació pública.


La comissió confia tenir enllestit el document abans de l'estiu. Des d'aleshores, l'adjudicació de serveis públics a empreses es durà a terme en base als criteris establerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.