Els Gausacs compleixen 18 anys com una colla sòlida i arrelada a la ciutat


Temes relacionats

Els Gausacs coronen a casa la tripleta de 8 (10/nov/13)

Els Gausacs assoleixen a Valldoreix la primera clàssica de 8 (15/set/13)

Actuació històrica dels Gausacs per partida doble (23/oct/11)


  • Comparteix:

Els Gausacs en una actuació a la plaça d'Octavià

Els Gausacs en una actuació a la plaça d'Octavià

Els Gausacs han assolit aquest diumenge la majoria d'edat com una colla sòlida i arrelada a la ciutat. El cap de colla dels camises verdes, Toni Castanyer, ha destacat la consolidació dels Castellers de Sant Cugat, que compleixen 18 anys amb la mirada posada en les construccions més grans de la gamma de 8.

Els Castellers de Sant Cugat van néixer el 1996 i, des d'aleshores, han protagonitzat fites rellevants en la seva història com l'actuació el 2011 a la Festa de l'Esperidió de Tarragona, la clàssica de 8 descarregada el setembre de l'any passat i, dos mesos més tard, la tripleta de 8. Amb motiu de l'aniversari, Castanyer ha fet balanç de la trajectòria de la colla i ha subratllat que es tracta d'una entitat jove, però arrelada a la ciutat.

Toni Castanyer

Som una entitat arrelada a Sant Cugat. La gent ens coneix i distingeix les nostres camises. Som joves, però ens hem fet el nostre foradet al cor dels santcugatencs.


Fa dos anys, els Gausacs van assolir la gamma de 8 i ara el seu repte és consolidar-se en aquest nivell. El cap de colla ha explicat que, per aconseguir-ho, els camises verdes volen assolir castells de 8 més grans i seguir augmentant els membres de la colla, però alhora mantenir el caràcter familiar del grup.

Toni Castanyer

Volem crèixer socialment i tècnicament. Hem assolit la gamma de vuit, ara volem consolidar-nos en aquest nivell.


Per celebrar la majoria d'edat, els castellers han compartit aquest diumenge una calçotada i han dut a terme una festa al local de la colla. Amb motiu de l'aniversari, també han renovat la seva web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.